Info

Kalajoen Juhannuksen tapahtumapaikka sijaitsee Viihdekeskus Merisärkän ja Ravintola Stagen alueella.

 

Ikäraja

Kalajoen juhannus on ikärajaton tapahtuma, mutta alueella on rajattuja tiloja, jonne vaaditaan 18 vuoden ikä.

Osa artisteista esiintyy K18-sisälavalla, jonka ikäraja on 18 vuotta. Myös anniskelualueet ovat K-18.

 

Liput ja rannekkeet

Ostamalla ennakkolipun vältät jonotuksen lippukassalla ja saat lippusi edullisemmin. Toinen hyvä keino nopeuttaa asiointia on varata tasaraha lippukassalla.

Ohjelmalippupaketit ja päiväkohtaiset ohjelmaliput vaihdetaan rannekkeeseen festivaalialueen pääportilla sekä sivuportilla, ja niillä pääsee vapaasti kulkemaan festarialueelle ja takaisin. Kadonnutta ranneketta on mahdotonta saada takaisin. Ranneke on suunniteltu niin kestäväksi, että se ei katkea rajummassakaan menossa. Uuden rannekkeen saa siis vain rahalla.

 

Majoitus

Alueella on useita eri majoituksen tarjoajia.

Festarialueen lähellä on Top Camping Hiekkasärkät, jossa on teltta- ja caravanpaikkoja sekä mökkejä. Mökki- ja hotellimajoitukset löytyvät verkkosivuilta, kuten www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Festivaalialueelle saapuminen: Varsinkin torstai-iltapäivänä sisääntulotiet ovat ruuhkaisia. Varaa reilusti aikaa matkustamiseen.

 

Kauppa-asiat ja OTTO

Alueella on hyvin varusteltu ABC-myymälä, josta saat elintarvikkeita ja muuta elintärkeää. ABC-myymälän yhteydessä on OTTO-automaatti.

 

No videos

Räpsi kuvia yllin kyllin, älä tallenna videota. Kamerakännykkää tai normaalia pokkarikameraa voit käyttää, mutta ammattitason järjestelmäkameralla saavat kuvata vain kuvaajapassilla varustetut henkilöt.

 

Pressi

Akkreditointipyynnöt festivaalijohtaja Juha Laitalalle osoitteeseen juha.laitala(at)kalajoenjuhannus.fi.

Kesän paras musiikkifestivaali