ELLINOORA

Uuden sukupolven pop-artisti Ellinoora on tunnettu omintakeisista lyriikoistaan ja isoista melodioista. Ellinoora on samaan aikaan sekä ajassa kiinni oleva että ajaton biisinkirjoittaja, jolta löytyy useita näkökulmia nuoren ihmisen elämään.

Vasta yhden levyn julkaissut artisti on onnistunut tekemään jo useita pophittejä. ”Carrie” ja ”Leijonakuningas” nousivat kovaan rotaatioon radioissa ja nostivat Ellinooran kertaheitolla koko kansan tietoisuuteen. Syyskuussa 2016 julkaistu ”Elefantin paino” oli Ellinooran ensimmäinen Spotify #1 ja on myynti- ja kuuntelumäärillään ylittänyt tuplaplatinarajan, samoin kuin ”Leijonakuningas”. Oman tuotantonsa lisäksi Ellinoora on tehnyt kirjoittajana ja laulajana yhteistyötä mm.  platinaa striimanneissa kappaleissa “Sitä säät mitä tilaat” (JVG) ja ”Tanssi se ulos” (Roope Salminen & Koirat). Lisäksi hän on tehnyt kappaleita mm. Kaija Koolle ja Stigille.

Debyyttialbumi Villi lapsi myi platinaa ja sai ylistystä monelta eri suunnalta – vuonna 2017 Ellinoora sai neljä Emma-ehdokkuutta sekä palkittiin Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden artisti – ja Vuoden biisi (Elefantin paino) –palkinnoilla.